چکیده مطلب
اگر چه پیشرفتهای گستردهای در سالهای اخیر در زمینه بهداشت دهان و دندان به وجود آمده است، اما همچنان مشکل از پوسیدن دندان یا آسیبهای دیگر که موجب از دست دادن دندان میشود، پا برجا است.
سالها قبل، تنها راه جبران دندانهای از دست رفته، استفاده از دندانهای مصنوعی بود اما امروزه ایمپلنت یا کاشت دندان،جایگزین مناسبی برای دندانهای از دست رفته هستند. اگر میخواهید اطلاعات کاملی راجع به کاشت دندان به دست بیاورید، حتما ادامه مطلب را مطالعه کنید.
فهرست مطالب:
- کاشت دندان چیست ؟
- انواع کاشت دندان
- مراحل کاشت ایمپلنت دندان
- چه مواقعی باید بیمار دندان بکارند؟
- موارد منع استفاده از ایمپلنت دندان
- مزایای کاشت دندان
- معایب کاشت دندان
- عوارض کاشت دندان
- روش مراقبت از دندانهای کاشته شده
- دوام و ماندگاری کاشت دندان
- میزان موفقیت کاشت دندان
- بهترین مارک کاشت دندان
کاشت دندان ایمپلنت روشی برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته شما است. کاشت دندان در واقع کاشتن دندانها در فک به صورت دائمی و موقت است و دندان کاشته شده، طوری در لثه کاشته میشود، که تفاوتی با دیگر دندانها ندارد.
کاشت دندان یک جایگزین دندانی با تکنولوژی بالاست که عینا مانند ساختمان دندان طبیعی است . ریشه تیتانیومی ایمپلنت در استخوان قرار میگیرد و همین موضوع باعث میشود که دندان کاشته شده دقیقا مانند دندان طبیعی باشد. امروزه تکنولوژی ایمپلنت ها و مزایای گوناگونشان موجب شده که جایگزین مناسبی به جای دندانهای مصنوعی باشند.
2.1. ایمپلنت دو مرحلهای
در گذشته تصور میشد که برای افزایش موفقیت کاشت ایمپلنت دندان باید مدتی منتظر ماند. در ایمپلنت دو مرحلهای، دندانپزشک 7-2 ماه زمان اختصاص میدهد تا استخوان فک و پیچ کار گذاشته شده در فک به خوبی مچ شوند و استخوان بتواند به خوبی در اطراف ریشه رشد کند. این روند، یک اتصال قوی بین استخوان و ریشه ایمپلنت ایجاد میکند، سپس در مرحله دوم (بعد از 7-2 ماه) تاج دندان روی آن قرار میگیرد.
در ایمپلنت دو مرحلهای، برای انطباق صحیح ایمپلنت با استخوان فک، چندین ماه به آن فرصت داده میشود. لثه نیز در این مدت ترمیم میگردد. سپس لثه برش داده میشود و تاج دندان و یا دندان مصنوعی در محل مناسب قرار میگیرد.
2.2. ایمپلنت فوری (ایمپلنت در یک جلسه)
در حال حاضر با پیشرفتهای حاصله در زمینه تکنولوژیهای عکسبرداری سه بعدی، کاشت ایمپلنت میتواند در یک جلسه به انجام برسد. در ایمپلنت فوری دیگر نیازی نیست که یک فرد برای ماهها انتظار بکشد و چندین جراحی برای ایمپلنت دندان خود انجام دهد.
در این روش ، در همان جلسهای که ریشه مصنوعی در فک کار گذاشته میشود، معمولاً تاج موقتی طوری طراحی میشود که در تماس با دندانهای مقابلش قرار نمیگیرد و صرفاً جنبه زیبایی خواهد داشت.
بعد از گذشت چند ماه و جوش خوردن استخوان فک با ایمپلنت، تاج دائمی جایگزین تاج موقت میشود.
در ایمپلنت فوری، یک ریشه از جنس تیتانیوم به جای ریشه طبیعی دندان کاشته میشود. سپس یک تاج ساخته شده که معمولاً از جنس چینی است، روی آن قرار میگیرد که ظاهر و عملکرد دندان طبیعی را دارد.
ایمپلنت فوری مناسب افرادی است که از سلامت لثه و استخوانهای فک و سلامت مناسب دهان و دندان برخوردار باشند و همچنین میزان کافی استخوان طبیعی در محل کاشت دندان داشته باشند.
تحقیقات جدید نشان میدهد که ثبات اولیه ایمپلنت است که نقش اصلی را در موفقیت یا شکست کاشت دندان مشخص میکند. از طرفی قرارگیری تاج دندان از همان روز کاشت ایمپلنت باعث میشود که لثه به شکل بهتری در اطراف ایمپلنت شکل بگیرد.
کاشت دندان ایمپلنت اگر فوری نباشد، در طول چندین بازدید از مطب با فاصله چند هفته یا چند ماهه بین هر یک از بازدیدها اتفاق میافتد، بسته به اینکه دندانپزشک شما چه کاری باید انجام دهد، مراحل کاشت دندان به ترتیب زیر است:
- مشاوره اولیه با دندانپزشک: اولین چیزی که برای کاشت دندان باید انجام دهید، این است که با دندانپزشک خود مشورت کنید تا دندانپزشک با انجام یک رادیوگرافی اشعه ایکس ، بررسیهای جامع دندانپزشکی را انجام دهد. بعد از آن، دندانپزشک با شما درباره برنامه و مراحل کاشت دندانتان و یا در مورد اینکه آیا شما نیاز به پیوند استخوان دارید، یا نه، صحبت میکند.
- پیوند استخوان و کشیدن دندان: اگر به پیوند استخوان نیاز داشته باشید، 12-4 ماه طول میکشد ، تا اینکه فک شما برای اولین ایمپلنت آماده شود و در این بازه زمانی، استخوان شما به درستی ترمیم میشود.
- قرار دادن ایمپلنت در استخوان: بعد از طی شدن مراحل بالا، برایکاشت ایمپلنت آماده خواهید شد. پیچ فلزی که به استخوان فک شما وارد میشود، به عنوان لنگر برای کل پروتز عمل میکند. این کار میتواند 2-1 ساعت طول بکشد و شما در این مدت بیهوش هستید. پس از قرار دادن ایمپلنت در استخوان ، زمان بهبودی میتواند تا 5 ماه برای فک پایین و تا 7 ماه برای فک بالا باشد. هنگامی که دهان شما بهبود یافت، برای مرحله بعدی آماده خواهید شد.
- قرار دادن هیلینگ کپ: پس از اینکه ایمپلنتها به استخوان شما متصل شدند، آماده مرحله بعدی میشوید، که شامل قرار دادن یک هیلینگ کپ و تاج موقت است. دندانپزشک هیلینگ کپ را بر روی سر ایمپلنت قرار میدهد، هیلینگ کپ یک قطعه فلزی است که لثهها را از ایمپلنت دور نگه میدارد و کمک میکند تا بافت لثه به شکل مناسبی بهبود یابد.. هیلینگ کپ به مدت 14-10 روز روی ایمپلنت باقی خواهد مان،. بعد از این زمان،دندانپزشک آن را حذف میکند و کاشت دندان شما وارد مرحله بعدی میشود.
- قرار دادن Abutment در ایمپلنت دندان:Abutment بخشی است که به ایمپلنت پیچ میشود و از تاج حمایت میکند.
- قرار دادن تاج موقت: سپس یک تاج موقت کار گذاشته میشود، در حالی که بافت لثه و فک شما همچنان در حال بهبود است و این بافت در اطراف دندان مصنوعی، مانند دندانهای طبیعی شما شکل میگیرد. تاج موقت 6-4 هفته روی ایمپلنت شما قرار میگیرد و در این زمان، تاج دائمی شما ساخته خواهد شد.
- قرار دادن تاج دائمی در ایمپلنت دندان: مرحله نهایی کاشت دندان قرار دادن تاج دائمی است. تاجها که بخش مهمی از دندان هستند، میتوانند به داخل abutment پیچ شده یا در جای خود چسبیده شوند، به نظر میرسد، گزینه دوم بهتر است ، زیرا سوراخ پیچ ممکن است در برخی از زاویهها قابل مشاهده باشد. ممکن است تاج دائمی قابل جابجایی باشد و شما بتوانید آن را برای تمیز کردن روزانه ، از دهان خارج کنید. در اکثر موارد تاج دائمی با پیچ به abutment وصل شده یا روی آن چسبانده میشود و ثابت است، شما نمیتوانید تاج ثابت را برای تمیز کردن بردارید، اغلب این نوع تاج بسیار قویتر و پایدار تر از یک تاج قابل جابجایی است.
اگر شما یک یا چند دندان ندارید و یا دندان شکسته و یا پوسیدهای دارید که نمیتوانند به روشهای دیگر مانند روکش دندان ترمیم شوند، کاشت دندان گزینه مناسبی برای شماست.
اگر در حال حاضر، دندان مصنوعی ثابت یا متحرک دارید اما با آنها نیز راحت نیستید، میتوانید از ایمپلنت استفاده کنید. البته برای کاشت دندان باید شرایط زیر را داشته باشید:
- بهداشت خوب دهان و دندان
- استخوان کافی در فک برای حمایت از ایمپلنت ها
- سلامت جسمانی کلی مناسب
قبلا بیمارانی که بافت استخوانی کافی و یا شرایط یا عادات مناسبی از نظر سلامتی نداشتند، کاندیدهای مناسبی برای کاشت دندان به حساب نمیآمدند.
پیشرفتهای علم دندانپزشکی و موفقیت جدید در بازسازی بافت استخوانی ، باعث شده تا اکنون، بیماران بیشتری از مزایای ایمپلنت و کاشت دندان بهره مند شوند .
لازم به ذکر است کاشت دندان مزیتهای بسیار زیادی دارد:
- ماندگاری: کاشت دندان ماندگاری بسیار بالایی دارد و اگر بهداشت دهان و دندان رعایت شود، میتوان دندان کاشته شده را تا سالها یا حتی تا آخر عمر نگهداری کرد.
- راحتی: دندانهای مصنوعی ممکن است در دهان لق بزنند و یا تکان بخورند، به همین دلیل راحتی زیادی ندارد. اما ایمپلنتها کاملا در جای خود ثابت شدهاند و به راحتی و مانند دندان طبیعی از آنها استفاده میکنید. در واقع ایمپلنت دندانی جزئی از دهان فرد میشوند و دردسرهای دندان مصنوعی را ندارد.
- ثابت بودن: دندان مصنوعی متحرک است اما دندان کاشته شده ثابت میباشد و نیازی بر برداشتن کاشت دندان نیست، در نتیجه، در محیطهای خاص افراد دچار خجالت زدگی نمیشوند.
- بهبود ظاهر دهان: ایمپلنتهای دندانی بسیار شبیه به خود دندانها هستند و چون به استخوان جوش میخورند، کاملا طبیعی هستند و به طور همیشگی در دهان باقی میمانند.
- بهبود تکلم: دندانهای مصنوعی ممکن است در داخل دهان تکان بخورند و باعث شوند فرد نتواند کلمات را به درستی ادا کند. در صورتی که با استفاده از ایمپلنتهای دندانی جای نگرانی برای لیز خوردن آنها و مشکل تکلم وجود ندارد.
- بلع راحتتر: دندانهای مصنوعی روی فک تکان میخورند و ممکن است هنگام غذا خوردن در دهان تکان بخورند و جویدن یا بلع را با مشکل روبرو کنند، اما کاشت دندان مثل دندان طبیعی است و بدون هیچ مشکلی اجازه خوردن غذاهای مختلف را به شما میدهند.
- افزایش اعتماد به نفس: با کاشت دندان میتوانید دندان و لبخندی زیبا داشته باشید، در نتیجه حس بهتری نسبت به خودتان و زیبایی ظاهری تان خواهید داشت.
- بهبود بهداشت و سلامت دهان: برای کاشت دندان، نیازی نیست باقی دندانها را بکشید. در کاشت ایمپلنت دندان، دندانهای مجاور ، تغییری نمیکنند و سالم باقی میمانند.
- کاهش احتمال بروز بیماریهای لثه : فضای خالی دندان مانند تلهای برای باقی مانده غذاها در دهان شماست و باکتریهای موجود در این فضا، احتمال بروز بیماری و عفونت لثه را بالا میبرد. کاشت دندان احتمال بروز بیماریهای لثه را کاهش میدهد.
- جلوگیری از افتادگی صورت و پیری زودرس: افتادگی صورت میتواند از عوارض ناخواسته تحلیل بافت استخوانی باشد، که در اثر نداشتن دندان به وجود میآید.
- ایمپلنتهای دندانی ، دندانهای مجاور را ثابت نگه میدارند.
اگر چه ایمپلنت ها بسیار موفق هستند و جایگزین بسیار مناسبی برای دندانهای مصنوعی میباشند، از ماندگاری بالایی برخوردارند، ظاهر زیباتری دارند و مشکلات معمول دندان مصنوعی را ندارند، اما عوارض جانبی آنها در برخی افراد دیده میشود و به همین جهت است که معایبی نیز دارند. هیچ فرآیند پزشکی یا دندانپزشکی، بدون عوارض جانبی نیست،حتی کاشت دندان نیز بدون عارضه و یا معایب نمیباشد.
اگرچه عوارض جانبی کاشت دندان ایمپلنت خیلی جدی نیست اما برای پیشگیری از عوارض ایمپلنت دندان، لازم است سابقهای از مشکلات سلامتی خود را در اختیار دندانپزشک قرار دهید و اگر از دارویی استفاده میکنید، به پزشک اطلاع دهید.
برخی داروها بر میزان موفقیت کاشت دندان تأثیر منفی گذاشته و باعث بروز عوارض جانبی میشوند. در ادامه مطلب شایعترین و نادرترین عوارض کاشت دندان را برای شما نام میبریم.
8.1. عوارض جانبی شایع کاشت دندان
بیشتر عوارض جانبی کاشت دندان جزئی هستند و ظرف مدت کوتاهی برطرف میشوند، این عوارض عبارتند از:
- ورم لثه و صورت تا 48 ساعت
- کبود شدن پوست و لثه که ممکن است تا چند روز باقی بماند.
- درد و ناراحتی کاشت دندان که معمولاً بیشتر از دو هفته طول نمیکشد.
- خونریزی که میزان آن کم است و ممکن است تا 24 ساعت وجود داشته باشد.
- حساسیت دمایی: ممکن است دندانکاشت شده اندکى در مقابل تغییرات دمایی شدید حساس باشد، این حساسیت دمایی گذرا است و بعد از مدت کوتاهى کاملا از بین میرود. در نتیجه بهتر است بیمار بعد از انجام کاشت دندان ، مواد بسیار سرد یا گرم مصرف نکند.
پزشک برای کنترل عوارض جانبی، بعد از کاشت دندان داروهای مخصوص تجویز میکند. اگر هرکدام از این عوارض ، به خودی خود و بعد از چند روز از بین نروند، لازم است مجدداً به دندانپزشک مراجعه شود زیرا ممکن است ماندگاری این عوارض به خاطر عفونت یا دیگر مشکلات و عوارض جدیتر کاشت دندان باشد.
8.2. عوارض جانبی نادر و جدی کاشت دندان
در میان همه عوارض جانبی کاشت دندان ، برخی از این عوارض جدیتر و البته نادر هستند، اما باید از وجود آنها آگاه باشید. در موارد بسیار نادری ممکن است بعد از کاشت دندان ایمپلنت، عوارض زیر پیش بیاید که در اسرع وقت باید مجدداً به پزشک مراجعه کرد:
- آسیب بهاعصاب که میتواند باعث بروز درد، بیحسی یا حس مورمور شدن در لبها، دندانها، لثه یا چانه شود.
- عفونتدر محل کاشت دندان
- جراحتیا صدمه به لثه، عروق خونی یا دیگر دندانها
- مشکلاتسینوسی که معمولاً به خاطر کاشت دندان در فک بالا به وجود میآیند.
- جدا شدن کامل کاشت دندان: اگر مشکلی در کاشت دندان وجود داشته باشد، ممکن است کاشت بعد از نصب، به طور کامل از جای خود جدا شود.
- ماندگاری تورم و قرمزی لثهها بعد از بهبودی کامل
- بو یا مزه بد در دهان که منشأ آن کاشت دندان است.
- شکستن دندانهای کاشت شده: همانطور که گفتیم فشار آوردن زیاد به دندان ممکن است موجب شکستن یا آسیب آن شود، به همین دلیل است که باید بعد از کاشت دندان ، مواد غذایی سفت نخورید تا آسیبی به دندانهای شما وارد نشود. اگر فردیدندان قروچه داشته باشد، ممکن است با خطر شکستگی ایمپلنت مواجه باشد، همچنین یک دلیل دیگر شکستن کاشت دندان، کاشت دندان در جای اشتباه و نامناسب است.
- بیماریهای پریودنتال یا لثهای: بیماریهای لثهای مانند عفونتهای لثه و تحلیل رفتن بافت لثه میتواند از عوارض نادر کاشت دندان باشد. تجربه دندانپزشک نقش مهمی در پیشگیری از بروز این عوارض دارد. رعایت صحیح مراحل کاشت دندان با توجه به شرایط بیمار و نصب صحیح کاشت دندان توسط متخصص دندانپزشکی، باعث میشود تا بیمار هرگز با این موارد مواجه نشود.
- تغییر رنگ دندان: اگر فرد پس از کاشت دندان در مصرف نوشیدنیهای رنگی مانند چای و قهوه و مصرف دخانیات افراط کند و ممکن است دندان تغییر رنگ دهد.
8.3. عدم موفقیت کاشت دندان بدترین عارضه جانبی ایمپلنت دندان
بدترین عارضه جانبی کاشت دندان میتواند کاشت دندان ناموفق باشد. علت ناموفق بودن ایمپلنت دندان میتواند موارد زیر باشد:
- جوش نخوردن استخوان به ایمپلنت: برای اینکه ایمپلنت دندان سالم باشد ، لازم است که ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد. وقتی استخوان به ایمپلنت دندان به درستی جوش نخورد، ایمپلنت ها شل میشوند و در نتیجه کاشت دندان موفقیت آمیز نخواهد بود و مشکلاتی به وجود میآورند. بیمارانی که سیگار میکشند،پوکی استخوان دارند، مشروبات الکلی زیادی مصرف میکنند یا دیابت دارند ممکن است دچار این مشکل شوند.
- شکستگی ایمپلنت: شکستگی ایمپلنت دندان وقتی اتفاق میافتد که فشار زیادی بر ایمپلنت وارد شود، اگر فرد دندان قروچه داشته باشد، خطر شکستگی ایمپلنت در او بالاتر است؛ یک دلیل دیگر شکستن ایمپلنت دندان، کار گذاشتن آن در جای نامناسب است. برای برطرف کردن این مشکل، ایمپلنت برداشته شده و ایمپلنت جدیدی بعد از چند ماه کار گذاشته میشود.
در برخی موارد، در صورت ناموفق بودن کاشت دندان ممکن است بعد از گذشت چند ماه ، مجددا کاشت دندان انجام شود.
همانطور که در بالا گفتیم، کاشت دندان بسیار ماندگارند اما ماندگاری کاشت دندان نیز در درجه اول به مراقبتهای بعد از انجام آن بستگی دارد. برای اینکه بتوانید دوام دندانهای کاشت شده را بالا ببرید باید مراقبتهای زیر را انجام دهید:
- بهتر است بعد از کاشت دندان ، به صورت منظم برای معاینه به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
- بعد از کاشت دندان ، کمتر مواد خوراکی رنگی مانند نوشابه، قهوه و چای مصرف کنید و اگر این مواد غذایی را مصرف کردید، سریعا مسواک بزنید یا یک لیوان آب بنوشید تا رنگ این خوراکیها روی دندان شما باقی تماند و موجب تغییر رنگ دندان نشود.
- همانطور که سیگار ، قلیون و دخانیات، رنگ دندانهایتان را تغییر میدهند، بر دندان کاشته شده نیز تاثیر میگذارند، در نتیجه بعد از کاشت دندان از مصرف دخانیات خودداری کنید.
- بعد از کاشت دندان ، باید بهداشت دهان و دندانتان را بیشتر رعایت کنید.
- بهداشت دهان و دندانتان را رعایت کنید و دندانهایتان را به طور مرتب مسواک و نخ بزنید.
- استفاده از دهانشویه مخصوص، که دندانپزشک برایتان تجویز کرده است برای حفظ بهداشت دهان و دندان و سفیدی بیشتر دندان کاشته شده شما مفید است. دهانشویه را باید با تجویز پزشک بخرید زیرا برخی از مارکهای این دهانشویهها میتوانند باعث تغییر رنگ دندان شوند.
- از فشار آوردن به دندان کاشته شده اجتناب نمایید و اگر مشکل دندان قروچه دارید، برای درمان آن به دندانپزشک مراجعه کنید.
- بیمار بعد از کاشت دندان ، از مصرف مواد بسیار سرد یا گرم و یا مواد غذایی شیرین خودداری کنید.
اگر به درستی از کاشت دندان ایمپلنت مراقبت شود، ایمپلنتهای دندانی تا آخر عمر دوام خواهند داشت. پلهای دندانی (پلهایی که دندان مصنوعی را به دندان طبیعی وصل میکنند) فقط حدود ده سال دوام دارند، اما در اکثر مواقع ایمپلنت ها تا آخر عمر ماندگار هستند.
ایمپلنت ها جنس تیتانیومی دارند و با استخوان فک ادغام میشوند ، به همین دلیل است که ماندگاری آنها بسیار زیاد است. همچنین ایمپلنتها هیچ ماده سمی ندارند و بدن نیز آنها را رد نخواهد کرد و در نهایت جایگزین خوبی برای دندان طبیعی خواهند بود.
میزان موفقیت کاشت دندان به نوع فک بیمار، نوع ایمپلنت استفاده شده، تخصص و تجربه دندانپزشک بستگی دارد، اما به طور کلی میزان موفقیت کاشت دندان حدود 98 درصد است. یعنی در 98% موارد ، کاشت دندان موفقیت آمیز و بدون بروز عوارض یا مشکل خاصی است.
امروزه ایمپلنتهای دندانی متنوعی در بازار به فروش میرسد که برای آگاهی از جنس و کیفیت هر کدام نیاز است که تحقیق کنید. اگر به دنبال کاشت دندان با دوام هستید ، باید به کلینیک دندانپزشکی معتبری مراجعه نمایید تا بهترین نوع ایمپلنت دندان (آمریکایی، ژاپنی و آلمانی) را استفاده کنند.
کلینیک دندانپزشکی رویان سلامت با استفاده از بهترین مارک ایمپلنت دندان و کادر دندانپزشکی مجرب آماده ارائه خدمات به شما هستند.
کارکنان کلینیک دندانپزشکی رویان سلامت منتظر تماس شما هستند تا به شما براي اولين ملاقات با دندانپزشك كمك كنند. با کلینیک دندانپزشکی زیبایی رویان سلامت تماس بگیرید تا با یکی از اعضای کادر ما صحبت کنید و آنها زمان ملاقاتی برای شما با یکی از دندانپزشکان بنام این کلینیک رزرو کنند.
هدف ما این است که بهترین خدمات زیبایی دندان را به شما ارائه دهیم. برای اطلاعات تکمیلی و مشاوره رایگان در رابطه با خدمات، هزینهها و… با شماره تلفن زیر تماس بگیرید:
041936(021)
95-22885890(021)
شعب تهران بزرگ:
شهرک غرب بلوار دادمان
قیطریه_اندرزگو
مشاوره در تلگرام:
royanmoobot@
-
هزینه کاشت دندان
به طور کلی هزینه کاشت دندان مبلغی متغیر است، قیمت کاشت دندان بسته به نوع ایمپلنت استفاده شده ، تعداد کاشت دندان و شرایط دهان و دندان شما متفاوت است.
به همین دلیل است که ابتدا دندانپزشک دندان شما و وضعیت دندانهایتان را معاینه میکند تا بتواند هزینه کاشت دندان را به شما بگوید. در واقع هزینه کاشت دندان به طور مستقیم به نوع ایمپلنت استفاده شده، تعداد دندانهایی که نیاز به کاشت دارند ،کلینیک دندانپزشکی که به آن مراجعه میکند، عواملی مانند تجربه ،سابقه، دستمزد دندانپزشک ،مارک ایمپلنت دندان مصرفی و جلسات معاینه بستگی دارد.
کلینیک دندانپزشکی رویان سلامت در تهران بهترین مارک ایمپلنت دندان را با نازلترین قیمت به شما ارائه میدهد، کادر دندانپزشکی مجرب ما آماده ارائه بهترین خدمات زیبایی دندان به شما هستند. برای کسب اطلاعات تکمیلی و مشاوره رایگان در رابطه با خدمات، هزینهها و… با شماره تلفن زیر تماس بگیرید:
مهدی
سلام، قیمت هر ایمپلنت در حال حاضر در ایران چقدر است؟ میخواستم حدود ۶ عدد دندان بکارم. تشکر.
royanadmin
با سلام و درود
لطفا جهت دریافت مشاوره در مورد هزینه ها از طریق پیام رسان های واتسآپ پیام ارسال کنید
امیر عباس پورمحمد
با سلام لطفا قیمت اینمپلنت چقدر میشه بنده چند وقت میشه توی فکر بودم وهزینه را لطفا حدود ا چقددر میشه با تشکر وقدردانی پورمحمد
royanadmin
با سلام و درود
قیمت لمینت از 3/5 -8/5 بنابر برند آن متفاوت می باشد.
هزینه نهایی درب های اکاردیون
پست خیلی خوبی عه و ممنوم از شما
مقاوم ترین درب های آکاردئونی
پست بسیار جذابی است و همیشه موفق باشید
you movies
سایت شما عالی هستش
امیدوارم موفق باشید
رویان سلامت
با سلام و احترام
سپاس از لطفتون